Eräoppaan seikkailut

Eräoppaan seikkailut

Seikkailut

Retket ovat muutaman tunnin pyrähdyksistä usean tunnin tai jopa usean päivä kestäviä

Retkille ja aktiviteettehin voi osallistua kuka vaan. Pääosa asiakkaistani ovat kuitenkin erilaiset yritykset ja kaveriporukat. Ikähaitari venyy vauvasta vaariin ja mummoon. Kaikki välineet liikkuvat helposti paikasta toiseen ja voin tulla pitämään tuomintarasteja omilla välineilläni myös valitsemaasi paikkaan.

Hyvää mieltä
Arjessa jaksamista
Virkistymistä
Itsensä voittamista
Todella-kapeassa-salmessa-melomista-4

Retket

Retkiin tai esim. Joentakasen kämpällä vierailuun voidaan liittää monenlaista tekemistä:

Voimme ampua jousella tai mustaruutitussareilla, järjestää monenlaisia leikkimielisiä (tai vakavia) kisoja tai lähteä vaikkapa vanhanajan savottaan. Tarjolla on erilaisia tutkimusretkiä suomalaiseen luontoon (sienet, marjat, metsätalous ja vanhanajan pyyntitavat).

Kahvit-ja-makkarat-valmistumassa
Todellinen-lahikuva

Melonta

Valittavana on kestoltaan ja vaativuudeltaan erilaisia opastettuja melontaretkiä esimerkiksi Keurusseudun järvillä ja joilla, myös isoille ryhmille.

Opastetun melontaretken perushinta on 35 €/henkilö (sis.alv). Retki sisältää myös nuotiokahvit, eväsleivät ja pullat. Ryhmän koko vaikuttaa hintaan.

Resiinointi

Museorautatietä pitkin tehtävään resiinaretkeen voidaan yhdistää herkullinen eräruokailu esimerkiksi Yltiän laavulla. Nelipyöräisellä pumppuresiinalla matka taittuu yllättävän nopeasti.

Resiinointi
Jonossa-salmessa

Melonta - Resiinointi

Melonta ja resiinointi on helppo yhdistää koko päivän retkeksi tai tiiviimmäksi paketiksi.

Suurseikkailut

Lähdetään liikkeelle Haapamäeltä. Kolkutellaan resiinoilla n. 8 kilometriä Yltiän pysäkin tienoille. Patikoidaan kilometrin verran, melotaan 4 kilometriä Yltiäjärven poikki. Patikoidaan tai ajetaan armeijan polkupyörillä n. 8 kilometriä Pihlaisselän Vaajalahdelle. Soudetaan kirkkoveneellä 12 kilometriä Pihlajaveden Leirisaareen. Matkalla metsäkahvit ja -lounas. Leirisaaressa ruokailu ja sauna. Mahdollisuus illanviettoon ja yöpymiseen.

Kirkasvarinen-kajakki-tyrskyissa
Vaijeriliukutorni

Vaijeriliuku

Näe ja koe Keuruun Liikuntapuisto lintuperspektiivistä! Kapua 30 metriä korkeaan torniin ja laske huima 270 metriä pitkä vaijeriliuku! Maisemat ovat upeat, jos niitä vain ehtii katsomaan.

Minulta saatte seikkailuretkien parasta palvelua

Jätä yhteystietosi alla olevan linkin kautta niin otan sinuun yhteyttä
Jaa
Scroll to Top