• sivukuva

  Klikkaamalla kuvaa saat sen aukeamaan isommaksi erilliseen ikkunaan.

  RETKET

  Retkiin tai esim. Joentakasen kämpällä vierailuun voidaan liittää monenlaista tekemistä:

  Voimme ampua jousella tai mustaruutitussareilla, järjestää monenlaisia leikkimielisiä (tai vakavia) kisoja tai lähteä vaikkapa vanhanajan savottaan. Tarjolla on erilaisia tutkimusretkiä suomalaiseen luontoon (sienet, marjat, metsätalous ja vanhanajan pyyntitavat).


  MELONTA melonta

  Valittavana on kestoltaan ja vaativuudeltaan erilaisia opastettuja melontaretkiä esimerkiksi Keurusseudun järvillä ja joilla, myös isoille ryhmille.

  Opastetun melontaretken perushinta on 35 €/henkilö (sis.alv). Retki sisältää myös nuotiokahvit, eväsleivät ja pullat. Ryhmän koko vaikuttaa hintaan.


  RESIINOINTI

  resiinointi

  Museorautatietä pitkin tehtävään resiinaretkeen voidaan yhdistää herkullinen eräruokailu esimerkiksi Yltiän laavulla. Nelipyöräisellä pumppuresiinalla matka taittuu yllättävän nopeasti.


  MELONTA-RESIINOINTI

  Melonta ja resiinointi on helppo yhdistää koko päivän retkeksi tai tiiviimmäksi paketiksi.  SUURSEIKKAILUT

  Lähdetään liikkeelle Haapamäeltä. Kolkutellaan resiinoilla n. 8 kilometriä Yltiän pysäkin tienoille. Patikoidaan kilometrin verran, melotaan 4 kilometriä Yltiäjärven poikki. Patikoidaan tai ajetaan armeijan polkupyörillä n. 8 kilometriä Pihlaisselän Vaajalahdelle. Soudetaan kirkkoveneellä 12 kilometriä Pihlajaveden Leirisaareen. Matkalla metsäkahvit ja -lounas. Leirisaaressa ruokailu ja sauna. Mahdollisuus illanviettoon ja yöpymiseen.

  Lisää kuvia retkiltä.